ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Werkblad tekening

Werkblad tekeningen roepen veel vragen op bij mensen, mocht u beslissen zelf uw maten op te meten. Lees deze pagina dan goed door.

Wij gaan verder in op:

Hoe een werkblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

Er zijn meerdere manieren om uw werkblad tekeningen bij ons aan te leveren. Dit kan door uw tekening in te scannen en per e-mail te versturen of u kunt het uitprinten en op de post doen. Nadat wij uw offerte binnen hebben en u deze heeft bevestigd, komen wij graag uw werkblad inmeten.

Wij doen dit gratis op de voorwaarde dat de offerte en ons aanbod is geaccepteerd. Dit is omdat we anders deze kosten moet doorberekenen aan andere klanten als u uiteindelijk niet akkoord gaat met de levering. Deze manier van werken vinden wij niet eerlijk tegen over onze klanten. Dit gebeurt wel bij een hoop andere bedrijven in de branche.

DSC00291

Nadat wij uw werkblad tekening hebben ontvange, krijgt u van ons een computertekening als bevestiging terug gestuurd
DSC00289

Werkblad tekening & opmeten.

Een werkblad opmeten is werk dat met de hand moet worden gedaan. Nadat u alle maten heeft opgemeten moeten deze worden uitgetekend. Bij het opmeten kunt u dingen tegenkomen zoals:

Hier moet u goed rekening mee houden. Ook kunt u tegen schuine stukjes muur of kast aanlopen. Deze zijn lastig op te meten en te schetsen. In onze mening kunt u dit werk beter aan ons overlaten, omdat veranderingen maken na het plaatsen van een werkblad erg lastig wordt en bovendien flink duur kan worden.

Offerte aanvragen

Als u wilt dat wij bij u langskomen om alles op te meten, zult u eerst een offerte moeten aanvragen. Dit kost echter slechts een paar minuten van uw tijd. Zorg ervoor dat u in ieder geval de gewenste steen soorten, het soort werkblad, de maten en eventuele gewenste afwerkingen van te voren in uw hoofd heeft, zodat u al deze specificaties tijdens het invullen van de offerte kunt opgeven. Op deze manier kunnen wij een zo’n realistisch mogelijk aanbod doen.

We sturen u binnen 24 uur een prijsopgave. Wanneer u akkoord gaat met onze prijs en het bedrag overschrijft op onze bankrekening, dan zullen wij dus een afspraak met u maken om de situatie bij uw thuis te bekijken. Zo kunnen mogelijke problemen van te voren oplossen en alle maten goed op meten zodat in onze natuursteen fabriek de juiste werkbladen gemaakt worden.