ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Werkblad installeren

Bij het kopen van een steen is het niet alleen belangrijk dat de kwaliteit van de steen goed is. Het is namelijk ook erg belangrijk dat de installatie professioneel gedaan wordt zodat de steen heel blijft. Dit zien wij vaak mis gaan bij anderen bedrijven die hier te weinig aandacht aan besteden. Ook komt het veel voor dat mensen de installatie zelf willen doen en er dan later achter komen dat het toch erg lastig blijkt te zijn met zo’n zware steen. Niet alleen speelt gewicht een rol bij de aansluiting; het is ook belangrijk dat de steen kwalitatief goed is. Zo worden er in China veel stenen verkocht die een lagere kwaliteit bevatten. Dit kan voor barsten en putjes zorgen tijdens de installatie die dan gerepareerd moeten worden. Dit zijn allemaal extra kosten die voorkomen kunnen worden door het uitbesteden van een installatie en door een kwalitatief goede steen te kopen.

Wij verkopen de stenen en doen graag de installatie voor u. Toch verplichten wij u niet bij het kopen van de steen om de installatie door ons te laten doen. In sommige gevallen heeft de klant bijvoorbeeld iemand die dit heel goed kan en die hier ervaring mee heeft. Maar dit is zeker niet altijd het geval daarom raden wij gewoon aan om de steen door ons te laten installeren. Het komt namelijk vaak voor dat de steen schade oploopt als deze wordt geïnstalleerd door een bedrijf dat hier te weinig kennis van heeft en hier dus niet genoeg ervaring mee heeft.

Niet alleen is het werkblad zwaar en heeft u hier veel mankracht voor nodig. Ook moet het blad professioneel worden afgewerkt. Hierbij bedoelen wij dat het blad goed afgekit moet worden. Daarnaast moet de spoelbak ook waterdicht worden gemaakt zodat er geen lekkage kan ontstaan. Nogmaals, dit is iets wat een vakman moet doen. Mocht er een lekkage ontstaan dan bent u veel verder van huis.

De kosten van het laten installeren van werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken wordt niet opgenomen in onze offerteprijs. De extra kosten voor het laten monteren van uw natuurstenen bladen is echter niets vergeleken met de kosten die u betaalt voor het laten repareren van natuursteen wanneer het mis gaat. En een ongeluk zit nu eenmaal in een klein hoekje. Daarom is het beter om dit soort zaken over te laten aan vakmensen welke dag in, dag uit te maken hebben met dit soort werkzaamheden.