ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken

Een vensterbank is, zonder dat u het door heeft, een grote sfeer bepaler in uw huis. Het is dan ook handig om goed over uw vensterbanken na te denken. Naast werkbladen leveren we ook vensterbanken en tafelbladen. Onze site doet overkomen alsof we alleen werkbladen leveren maar in tegendeel, wij leveren meerdere soorten producten van natuursteen.

Onze fabriek bewerkt het natuursteen geheel naar uw eigen keuzes. Hierdoor is het dus mogelijk tafelbladen en vensterbanken te maken. Als u hier naar opzoek bent, vraag dan nu gelijk een gratis offerte aan of neem anders contact met ons op.

Vensterbanken met uw eigen ‘touch’

Het is mogelijk bij ons verschillende materialen te bestellen. Hierbij kunt u denken aan de volgende materialen:

Naast de keuze in materiaal zijn er ook verschillende keuzen in afwerking en motief. U kunt denken aan verschillende kleuren en soorten afwerkingen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld pareltjes te verwerken in sommigen materialen. Wij raden, indien dit mogelijk is, om voor Compac of Silestone als merk te kiezen. Deze bedrijven leveren keer op keer kwaliteit en service. Deze bedrijven hebben meerdere keren bewezen de beste bedrijven ter wereld te zijn op natuursteen gebied.

De kwaliteit van het product is van groot belang. Het is de bedoeling dat u meerdere jaren kan genieten van uw natuursteen. Wilt u meer informatie over deze werkbladen en waar ze vandaan komen, kijk dan op de website van Compac en Silestone. Ook tussen deze twee merken zijn verschillen zichtbaar. Als u meer informatie wilt over het verwerken en bewerken van natuursteen, kijk dan op onze pagina over de natuursteen fabriek. Hier vind u aanvullende informatie op dit onderwerp.

Nadat we uw vensterbank geleverd hebben, kunt u kiezen om deze zelf te installeren maar u kunt dit ook aan ons over te laten. Dit geldt natuurlijk ook voor de andere producten zoals badkamerbladen, tafelbladen en werkbladen.

Installatie en informatie

Buiten deze producten om leveren wij ook spoelbakken gemaakt van steen en roestvrij staal. Ook bieden wij de bijpassende kranen aan. Deze producten gecombineerd met natuursteen zien er mooi en luxueus uit in uw huis. Ook is het mogelijk deze producten gecombineerd te bestellen bij ons.

Bij het aanvragen van de offerte moeten de goede maten van het product vermeld worden. Daarnaast moet u hier ook de gewenste kleuren en de naam van het materiaal naar keuze noemen. Nadat wij uw offerte aanvraag hebben ontvangen, proberen wij zo snel mogelijk antwoord te geven en een scherpe aanbieding te sturen.

Als u nog meer vragen heeft over onze garantie en service voorwaarden, neem dan contact met ons op. Ook is het mogelijk stalen aan te vragen zodat u thuis kunt kijken wat beste bij uw huis past. Als u extra informatie nodig heeft over de producten, aarzel dan niet om ons te contacteren.