ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakken

Spoelbakuitsparingen zijn gratis indien u een order plaatst van boven de € 999!

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken.

Bij onze badkamerbladen hebben wij ook stijlvolle spoelbakken die in verschillende varianten te verkrijgen zijn, namelijk: Roestvrij staal, steen en een tegeltjesvariant. Ook kunnen wij bij al onze bladen luxe kranen aanbieden die zeer mooi zullen staan in uw interieur. Naast de bladen kunnen wij al deze accessoires voor u komen installeren. Wij doen dit graag voor u om te voorkomen dat er problemen ontstaan door een onprofessionele aansluiting. Wij hebben verschillende vakmannen in dienst die hier veel verstand van hebben en nemen zo graag de last van uw schouders af.

Spoelbakken zijn een belangrijk onderdeel van uw keuken. Elke keuken is daarom ook in het bezit van een spoelbak aangezien iedereen water nodig heeft. Een spoelbak wordt namelijk minstens zoveel gebruikt als een werkblad. Niet alleen is onze spoelbak erg handig om te hebben maar wordt dit ook wel de ‘final touch’ genoemd omdat een spoelbak uw keuken pas echt afmaakt. U kunt deze spoelbakken goed combineren met een werkblad zodat deze in de afmetingen kan worden opgenomen. Wij adviseren dan ook om dit in één keer aan te schaffen zodat er geen extra kosten meer voor u bij zullen komen en zodat uw blad ook niet aangepast hoeft te worden wat overigens ook veel geld kan kosten. Ook voor spoelbakken geldt dat wij graag de installatie voor u komen doen. Wij laten deze professioneel inbouwen door onze vakmannen.

Als u een spoelbak wilt vervangen op een anderen locatie in uw huis dan kunnen wij dit ook zonder problemen voor u doen. Ook pakken wij de inkoop van de spoelbakken slim aan en kunnen wij om deze reden voor de scherpste tarieven te gaan. Als u verder nog informatie wilt hebben over een bepaald onderwerp, twijfel dan alstublieft niet om contact met ons op te nemen. Wij staat altijd voor u klaar om advies te geven of om uw vragen te beantwoorden.

Als u weet welke maten en wensen u heeft voor uw product dan kunt u dat aan ons vermelden in het offerte formulier. Vertel hier wat uw wensen zijn en wat voor materiaal of kleur u wilt hebben. Als u ons al deze informatie gestuurd heeft, kunnen wij u een scherpe offerte sturen.

Natuurlijk leveren wij bij onze producten goede service en garantie. Twijfel niet om op deze pagina een kijkje te nemen als er iets voor u nog niet duidelijk is. Als u meer informatie wilt hebben of als u met ons wilt overleggen wat de beste keuze is, dan maken wij graag een persoonlijke afspraak om de perfecte keuze te maken.