ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Overige toepassingen

Werkbladen zijn niet de enige producten die wij te bieden hebben.  Zo hebben we ook vensterbanken, tafelbladen en badkamerbladen in ons assortiment. Dit zijn onze basisproducten maar daarnaast hebben we veel verschillende soorten accessoires te bieden, zoals kranen en anderen toepassingen. Het formaat dat u wenst is voor ons geen enkel probleem. Onze fabriek in Portugal kan namelijk elk formaat voor u uitslijpen en op deze manier kan elke wens bij ons worden verwezenlijkt. Van onze basis werkbladen bieden wij verschillende topmerken aan. Zo hebben wij de merken Silestone en Compac. Silestone en Compac zijn twee grote spelers op de markt en leveren geweldige producten. Met hun producten hebben ze al duizenden tevreden klanten geholpen. Voor al onze producten kunt u gratis een offerte aanvragen om zo op de hoogte te komen wat alles kost met de afmetingen en diktes die u te wensen heeft.

Als u een offerte wilt aanvragen is het beter om vast al de afmetingen en wensen aan te geven. Zo kunnen wij ons hier vast op voorbereiden en bent u sneller in het bezit van uw product. Ook kunt u vast aangeven wat voor soort steen u graag wilt hebben. Welk materiaal wilt u hiervoor gebruiken en welke kleur moet de steen komen te worden. Dit is voor ons allemaal essentiële informatie. Als u al deze informatie vermeld heeft kunnen wij u een scherpe offerte toesturen op basis van de informatie die u ons heeft gestuurd. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend en bent u dus niet tot kopen verplicht. U kunt ook nog even verder kijken op onze site.

Composietwerkblad.be levert ook door veel Europese landen business to business dus twijfel niet om een offerte aanvragen of neem gerust contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Bij een grotere afname zijn namelijk nog betere prijzen mogelijk omdat wij flinke kortingen kunnen aanbieden. Daarom zijn wij niet alleen de eerste keus als het gaat om natuurstenen oppervlakken en accessoires voor particulieren, maar ook populair bij winkels, bedrijven en andere organisaties.

We kunnen overigens niet alleen werkbladen, spoelbakken, kranen en andere toepassingen leveren. Indien u hier behoefte aan heeft, kunnen wij deze zaken ook voor u installeren. Ons team van professionele medewerkers die door heel de Benelux reizen om klanten van advies te voorzien en te helpen met het opmeten en installeren van bladen en andere producten. De kosten voor het installeren zijn geen onderdeel van de offerte prijs maar het is echter een grote aanrader om gebruik te maken van deze service.