ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Garantie

U krijgt bij ons standaard een garantie bij elk product dat u bij ons aanschaft. Voor kranen en andere accessoires geldt een garantie van twee jaar. Wij bieden deze garantie omdat we een groot vertrouwen in onze producten hebben. Aangezien we de twee marktleiders merken verkopen Silestone en Compac kunnen wij u deze garantie aanbieden.

Wij vinden dat u zeker de eerste periode zonder problemen van uw aanrechtblad moet kunnen genieten. Daarom nemen wij hiervoor de kosten in rekening als u wel problemen ondervindt met het gebruik van uw werkbladen mits deze voldoen aan de eisen die opgenomen zijn in onze algemene voorwaarden en garantievoorwaarden.

Waarom zo goedkoop?

Onze lage prijzen zeggen niet dat we het onder doen voor de andere aanbieders op de markt. Wij zijn juist zo goedkoop omdat we onze verkopen online doen. Hierdoor hoeven wij dus niet te investeren in grote panden of showrooms en houden we onze kosten dus laag. Omdat we dus deze kosten laag kunnen houden, kunnen we dat ook bij de prijzen toepassen om zo veel tevreden klanten te voorzien van top kwaliteit aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen, vensterbanken en meer van composiet, graniet, terrazzo en keramiek.

Showroom of webwinkel?

We zijn, zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, met opzet een online onderneming. De kosten zijn hierdoor zoveel lager dat wij de producten kunnen verkopen onder prijzen die fysieke winkels hanteren. Wij snappen dat u niet zomaar iets via het internet wilt kopen zonder het gezien te hebben. Daarom kunnen wij u kleine monsters sturen voor een kleine vergoeding zodat u deze toch kan beoordelen. Mocht u dan eventueel nog vragen hebben, dan staan onze experts altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Naast de service die u nodig heeft, kunt u ervoor kiezen om de installatie en het opnemen van alle maten door ons te laten doen. Dit raden wij zeker aan, aangezien veel mensen niet goed weten hoe ze dit moeten doen. Mocht u toch een afspraak willen maken voordat u een blad bestelt dan kunnen we een afspraak regelen met een collega waar wij mee samen werken. Deze kan zo al uw vragen beantwoorden.

Neem gerust een kijkje op de videopagina van onze website waar wij uitleggen over de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van de natuurstenen die wij leveren.  Veel antwoorden op vragen zijn daarnaast ook te vinden in de FAQ.

Voor vragen kunt u ons bereiken via het contact formulier. Wilt u meteen gebruik maken van onze lage prijzen en de gunstige garantie die wij aanbieden, dan kunt u ook direct een offerte formulier invullen.