ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Wij bieden in onze winkel niet alleen werkbladen maar ook tafelbladen, vensterbanken en badkamerbladen aan.  De stenen kunnen in de fabriek bewerkt worden zoals u dat wilt. Als u een badkamerblad wilt gebruiken voor andere toepassingen zoals onze website dat laat zien, twijfel dat niet om bij ons een offerte aan te vragen. Wij zullen met u contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Badkamerbladen die aansluiten op uw wensen

Er zijn verschillende bladen die wij leveren namelijk badkamerbladen van graniet, keramiek, terrazzo en composiet. Wilt u de kleur van uw badkamer terug laten komen in uw terrazzo bladen? Wilt u een kleur die in uw badkamer een belangrijke rol vervult terug laten komen in de terrazzo werkbladen of dat er pareltjes en glas zichtbaar zijn? Of ligt de voorkeur bij een granieten badkamerblad, deurplint of vloer? Wellicht wilt u graag een uitsparing waar u uw tandenborstels of douchespullen kunt plaatsen? Wij kunnen dit allemaal voor u maken. Wij bieden uiteraard ook de twee top merken Silestone en Compac aan.

Spoelbakken en kranen

Niet alleen is het mogelijk om uw badkamerbladen bij ons te bestellen maar ook kunnen wij dit voor u installeren. Naast onze badkamerbladen kunnen wij ook bijpassende spoelbakken leveren die van roest vrij staal of steen zijn. We hebben daarnaast zelfs spoelbakken in een tegeltjesvariant. Ook hebben wij verschillende soorten kranen die zeer mooi kunnen staan in uw badkamer. Deze kranen kunnen worden gecombineerd met de aankoop van badkamerbladen.

In onze offerte kunt u de specificaties van de gewenste badkamerbladen doorgeven. Denk hierbij aan het opgeven van het soort gesteente en de afmetingen van uw badkamerblade en, indien u hierin interesse heeft, de namen van de door uw gewenste kranen en/of de wasbakken. Wij zorgen er dan voor dat u een zeer scherpe offerte toegestuurd krijgt.

Wilt u nadere informatie over de garantie en service die wij te bieden hebben bij uw badkamerbladen, dan kunnen wij uw twijfels ontnemen. Kom bij ons langs om een kijkje te nemen in onze werkplaats of neem contact met ons op via de vele contact mogelijkheden op onze site. Ook is er de mogelijkheid om stalen aan te vragen via de website. Zo heeft u dus de mogelijkheid om thuis te kijken welke kleur het allerbeste in uw badkamer past. Als u meer informatie wilt over de kleuren die wij te bieden hebben voor de badkamerbladen, dan willen we graag een afspraak bij u thuis maken om alles volledig uit te leggen en u van advies te voorzien zodat u een wel overwogen keuze kunt maken.