ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Tafelbladen

Voordat u beslist welk tafelblad u aanschaft moet u goed nadenken over de keuze van het materiaal. Een terrazzo of keramieken tafel kan bijvoorbeeld beter tegen vocht dan een granieten tafelblad. Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende materialen die wij aanbieden en de eigenschappen hiervan.

Tafelbladen | Graniet tafelblad

Het ontstaan van graniet ligt bij het stollen van magma. Dit proces maakt graniet een natuursteen die uit verschillende mineralen bestaat. Graniet is een hard soort steen dat moeilijk is om te beschadigen. Dit komt omdat het gesteente al jaren lang uitgehard is. Een ander groot voordeel van graniet is dat het goed bestand is tegen hoge temperaturen. Heet keukengerei zal dus geen schade toebrengen aan het tafelblad. Een nadeel van graniet is dat deze steen minder goed tegen bijtende stoffen en dat vocht gemakkelijk kan intrekken.

Het onderhoud van een granieten tafelblad is makkelijk. U moet alleen rekening houden dat u geen agressieve schoonmaak middelen gebruikt. Door het gebruik hiervan kunnen zich vlekken voordoen in het tafelblad.

Voor het goed reinigen van uw tafelblad raden wij u aan gespecialiseerde middelen te gebruiken voor het reinigen van granieten tafelbladen. Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment als het gaat om granieten aanrechtbladen. Klik hier voor onze collectie.

Tafelbladen | Terrazzo tafelblad

Terrazzo word gemaakt uit meerdere materialen zoals cement, zand, marmer en graniet korrels. Deze combinatie wordt in een mal gegoten tot de gewenste kwaliteit wordt behaald. Op een speciale manier wordt het mengel “aangestampt” totdat de gewenste dichtheid is bereikt. Terrazzo heeft als voordeel dat het waterdicht is. Hierdoor is het gemakkelijk schoon te maken en blijft het hygiënischer. Terrazzo is één van de hardste materiaal die wij aanbieden. Dit komt door het speciale verwerkingsproces. Door deze hardheid is terrazzo ook goed bestand tegen krassen.

Bij het onderhouden van uw terrazzo tafelblad raden we aan om onderzetters te gebruiken. Als u hete pannen direct op het aanrecht zet kan het zijn dat de beschermlaag los komt van het tafelblad. Terrazzo is wel hittebestendig, maar kan niet tegen pannen en ander kookgerei dat net van het vuur afkomt. Voor het schoonmaken van uw terrazzo tafelblad raden we aan water met een mild schoonmaakmiddel te gebruiken. Schoonmaakmiddelen met citroen moet u permanent proberen te vermijden.

Kijk gerust tussen ons ruime assortiment aan terrazzo tafelbladen. Al onze producten zijn op maat te maken.

Tafelbladen | Keramiek tafelblad

Keramiek is ideaal als tafelblad omdat het een hard materiaal is. Dit komt omdat een keramiek tafelblad bestaat uit drie lagen keramisch materiaal. Andere voordelen van keramiek zijn dat dit materiaal geen vocht opneemt en niet gevoelig is voor krassen. Keramiek is een populair materiaal voor een tafelblad omdat deze hittebestendig is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onderzetters voor hete pannen en kunt deze gerust neerzetten.

Het onderhoud van een keramiek tafelblad is simpel. Een mild schoonmaakmiddel, wat water en een doek maken dit tafelblad weer glimmend. Wij raden af een agressief schoonmaakmiddel te gebruiken. Deze kan namelijk de beschermlaag aantasten. Heeft u last van kalkplekken dan kunt u deze weg poetsen met een beetje azijn.

Tafelbladen | Vraag uw gratis offerte aan!

Wij hebben een ruim assortiment van verschillende tafelbladen. Klik hier om ons assortiment te bekijken. Onze verschillende materialen zijn allemaal op maat te laten maken. Wilt u meer informatie kijk dan op onze videopagina.

Heeft u een ontwerp uitgekozen? Vul dan gratis onze offerte aanvraag in, binnen 24 uur krijgt u een scherpe offerte thuis gestuurd.