ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Natuursteen Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

U heeft misschien al opgemerkt dat onze natuursteen prijzen erg scherp zijn. Hier zijn we dan ook erg blij mee omdat klanten dit graag zien. Toch hebben sommige klanten het gevoel dat er dan wordt ingehouden op kwaliteit of service. Dit is bij ons zeker niet het geval. Composietwerkblad.be is een online winkel en hoeft dus geen gigantische kantoren, showrooms of dure accountmanagers te hebben. Doordat wij al deze dingen niet hoeven te betalen, kunnen wij de prijzen zeer laag aanbieden. Naast dat wij niet veel geld uitgeven aan onnodige dingen, bent u bij ons ook in het voordeel omdat wij direct uit de fabriek leveren. Dit wil zeggen dat wij niet met tussenpersonen werken en zo krijgt u geen extra kosten die tussenpersonen rekenen voor hun winstpercentage. De klant is belangrijker dan de leverancier, vinden wij. Daarom hechten wij erg veel waarde aan wat de klant vindt. Mocht u eventuele vragen hebben over ons bedrijf, de prijzen of iets anders, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Showroom of webwinkel?

Zoals in de eerste alinea al wordt beschreven, zijn wij een online winkel. Dit wil zeggen dat wij maar een klein kantoor hebben waar wij alle administratieve zaken regelen. Zo betaalt u niet voor onnodige showrooms of dure bureau stoelen waar u niets aan heeft. Dit is dan ook onze kracht waarom wij de prijzen zo laag kunnen leggen.

Navigeert u maar rustig over de videopagina van onze website waarin we alles uitleggen over de verschillen, overeenkomsten en eigenschappen van de stenen die wij leveren. Veel vragen zijn ook te vinden in de FAQ. Heeft u een andere vraag, neem gerust contact op.

Voor vragen over natuursteen prijzen of andere onderwerpen kunt u ons bereiken via het contact formulier.

Een offerte aanvragen is heel makkelijk

Wilt u profiteren van onze lage prijzen, uitstekende service en langdurige garantie? Het plaatsen van een bestelling is niet moeilijk. De eerste stap is het invullen van het offerte formulier. Zorg ervoor dat u de maten van uw werkblad bij de hand heeft en dat u weet van welke steensoorten en welke soort afwerkingen u een prijsopgave wilt. U ontvangt daarna binnen een korte tijd een aanbod. Wanneer u hier op in gaat, komen wij de situatie bij u thuis opnemen zodat mogelijke problemen van te voren aangepakt kunnen worden. Bovendien is dit het laatste moment om de maten te controleren. Binnen enkele weken wordt hierna uw werkblad bij u thuis geleverd en, indien u hiervoor gekozen heeft, voor u geïnstalleerd.