ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

GRANIET

Graniet Werkblad

Graniet is goed materiaal om werkbladen van te maken. Dit omdat graniet er vaak stijlvol uitziet en gemakkelijk is om mee te werken. Doordat het ook gemakkelijk is om graniet schoon te houden heeft dit materiaal de perfecte eigenschappen voor een werkblad. Hier komt bij dat graniet niet gemakkelijk beschadigd en hittebestendig is.

Omdat graniet een natuursteen is en slechts door mensen bewerkt wordt, en niet door mensen gemaakt is, zijn er oneindig veel patronen en kleuren mogelijk. Graniet is een zwaar maar ook stevig materiaal. Hierdoor is het wel goed bestand tegen krassen en hoge temperaturen. Elk stuk graniet is weer anders maar het behoudt wel altijd dezelfde eigenschappen die het materiaal zo geschikt maken voor werkbladen. Elke steen is hierdoor uniek; toch bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Graniet is al tijden een materiaal dat wordt gebruikt voor veel werkbladen. De prijzen van granieten werkbladen lagen vaak erg hoog en konden alleen worden aangeschaft tegen over flinke prijzen. Door de veranderingen van vraag en aanbod op de huidige markt is het nu mogelijk is om granieten werkbladen aan te schaffen tegen over realistische prijzen.

Waarom zijn jullie prijzen zo laag?

Doordat wij een online winkel zijn, kunnen wij veel hoge vaste lasten vermijden. Hierbij kunt u denken aan grote magazijnen en winkelpanden voor het uitbaten van een fysieke winkel. Nog niet te denken aan de hoge vervoerskosten voor de zware stenen. Hierdoor hebben wij besloten alle stenen die wij verkopen direct af te halen bij de natuursteen fabriek. Wij voorkomen hierdoor zinloze vervoerskosten. Ook maken wij geen gebruik van verschillende tussenpersonen die allemaal weer een graantje mee proberen te pikken.

Door deze manier van ondernemen hebben wij een manier gevonden om kwaliteit te kunnen leveren voor een normale prijs zonder dat de service er onder lijdt. Ook is het mogelijk om de werkbladen zelf te installeren. Heeft u hier geen zin in of mist u de ervaring om het zelf monteren van werkbladen tot een goed einde te maken? Dan doen wij dit graag voor u!

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen?

Vraag dan nu gratis en snel uw offerte aan! We zorgen ervoor dat u binnen een dag weet hoeveel u kwijt zult zijn aan een set keukenbladen, badkamerbladen, tafelbladen of vensterbanken in de afmetingen en steen soort naar uw keuze. In deze prijs zit overigens niet het installeren inbegrepen. We laten het aan u over of u van deze service gebruik wilt maken.