ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

RECHTSTREEKS UIT DE FABRIEK

Composietwerkblad.be is een bedrijf dat zijn natuurstenenbladen direct uit de fabriek haalt. Wij hebben ervoor gekozen om onze bladen direct uit de fabriek te halen omdat hier veel voordelen aan zitten. Het belangrijkste voordeel is dat er geen tussenpersonen aan te pas komen. Dit houdt in dat we onze prijzen laag kunnen houden en er niet keer op keer een winstpercentage van een bedrijf op het product wordt gelegd. Zo doen wij zelf de transport en dat scheelt ook weer een deel van de prijs. Elke week worden de bladen in Portugal opgehaald om zo hun reis naar Nederland af te leggen.

Wij zijn helder in het geven van al onze prijzen. Zo laten wij u ook alles weten over het proces van natuursteen tot aanrechtblad. Mocht u hier eventuele vragen over hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

De natuursteen fabriek

Het gehele aanbod van onze natuursteen producten worden allemaal weergeven op onze website (composietwerkblad.be). De natuurstenen die u op onze website kunt zien, worden allemaal in de fabriek geproduceerd zoals eerder aangegeven. Dit productie proces gebeurt allemaal in de fabriek in Portugal waar de bladen wekelijks worden opgehaald. Wij leveren verschillende soorten werkbladen, namelijk: Terrazzo, graniet, composiet en keramiek. Daarnaast worden de speciale afwerkingen van de werkbladen zoals een gepolijst, suede, volcano, matte of ovo uiterlijk zeer nauwkeurig in de fabriek uitgevoerd.

Bij het maken van natuurstenen is het erg belangrijk dat er met kwalitatief goede stenen gewerkt wordt. Toch is het niet alleen belangrijk dat de steen van een hoge kwaliteit is. Zo moeten ook de machines die u gebruikt u niet teleur stellen. U zult begrijpen dat er trillingen voorkomen als er een uitsparing voor een wasbak wordt geslepen of wanneer een gat voor een kraan moet worden gecreëerd. Daarom proberen wij ook te blijven innoveren en werken we op het moment met state-of-the-art productie technieken zoals de waterjet techniek en de RIM cutting disk techniek.

Heeft u vragen over het productie proces, dan informeren we u graag verder via de mail of telefoon. U kunt ons ook uitnodigen voor een gesprek of een berichtje achter laten op onze facebook pagina.

Een werkblad bij u thuis laten leveren

Het proces om een werkblad, badkamerblad, tafelblad of vensterbank, met of zonder spoelbak of kraan, vanuit de fabriek bij u thuis te laten leveren, is een heel eenvoudig proces. U kunt dit proces in werking stellen door een offerte aan te vragen. Wij bieden u binnen een werkdag een geheel vrijblijvend aanbod aan. Als u deze accepteert, komen wij de maten bij u opnemen en zal in onze fabriek een werkblad volgens u specificaties worden gemaakt. Deze komen wij dan bij u afleveren en, indien u hiervoor gekozen heeft, bij u installeren.